Se amesteca coriandrul,cuminul,sarea ,usturoi,ardeiul iute .
Se adauga sucul de lamiie ,apa si uleiul de masline
Se toarna compozitia peste peste si se lasa cam 2 ore sa se marineze.
In vasul de tajin se pun rondelele de cartofi,se pune pestele ,se acopera cu rondelele de rosii(se pastreaza citeva rondele pentru decor,fisiile de ardei copt si marinata .
Se presara 1/2 din patrunjel si se pun 1/2 din feliile de lamiie.
Se toarna sucul de rosii,
Se fierbe (sau la cuptor daca nu aveti vasul tajine) cam 40 min la foc moderat pina se ingroase sosul .
Se serveste in vasul respectiv decorat cu rosii felii,rondele de lamiie si patrunjel tocat.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii