Aceasta este una dintre retetele acelea pe care le pregatesc cand sunt in criza de timp, pentru ca e foarte rapida, satioasa si gustoassssaaa!!:)
Prima data, am pus apa la fiert pentru taiteti, iar cand aceasta a dat in clocot, am pus taitetii, pe care i-am fiert al dente.
Apoi, m-am ocupat de creveti. Asadar, crevetii mei pentru ca au fost proaspeti , i-am spalat si curatat.
Dupa care, am curatat, spalat si taiat marunt ceapa. Am pus ulei de masline intr-o tigaie, iar cand acesta a inceput sa sfaraie, am pus ceapa si am lasat-o o idee la calit. Apoi, am pus crevetii. Crevetii i-am lasat cateva momente sa se prajeasca, dupa care am pus vinul si le-am lasat sa fiarba pana aceasta s-a evaporat.
Dupa ce am adaugat vinul peste creveti, am spalat si taiat marunt dovleceii, iar odata ce vinul a scazut, am adaugat feliutele de dovlecel, sare, piper si supa si le-am lasat sa fiarba pana a scazut supa suficient.
Cand crevetii au fost gata, iar taiteii au fost fierti, le-am amestecat si le-am servit cu multa pofta.
Sa va fie de bine!!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii