Tăiţeii de orez se pregătesc conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Cei folosiţi de mine i-am opărit în apă 2 minute. Apoi i-am spălat cu apă rece, i-am scurs de apă şi i-am turnat într-un bol.
Dovleceii i-am tăiat cubuleţe şi i-am călit într-o tigaie fără ulei. Când s-au rumenit bine am adăugat ciupercile scurse de apă şi cei doi căţei de usturoi zdobiţi. Am mai lăsat pe foc tigaia încă 2-3 minute. Compoziţia am turnat-o peste tăiţei, am adăugat roşia şi ardeiul tăiate cubuleţe, tonul şi condimentele. Am amestecat cu puţin ulei de măsline.
Voila!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii