Tăiţeii de orez se pregătesc conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Cei folosiţi de mine i-am opărit în apă 2 minute. Apoi i-am spălat cu apă rece, i-am scurs de apă şi i-am turnat într-un bol.
Dovleceii i-am tăiat cubuleţe şi i-am călit într-o tigaie fără ulei. Când s-au rumenit bine am adăugat ciupercile scurse de apă şi cei doi căţei de usturoi zdobiţi. Am mai lăsat pe foc tigaia încă 2-3 minute. Compoziţia am turnat-o peste tăiţei, am adăugat roşia şi ardeiul tăiate cubuleţe, tonul şi condimentele. Am amestecat cu puţin ulei de măsline.
Voila!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii