In primul rand am pus apa la fiert pentru taiteii de orez. Cubuletele de pui le-am dat prin amidon apoi le-am pus intr-un castronel apoi am adaugat peste ele ghimbirul ras, sosul de soia si praful de usturoi.Le-am lasat sa stea 15 minute la marinat. Sincer nu am un wok dar intr-o tigaie ceva mai inalta am incins putin ulei in care am rumenit carnea de pui. Inainte sa fie complet gatita am adaugat legumele congelate si ciupercile (tinute in apa fiarta vreo 5 minute).Taiteii se fac foarte repede asa ca i-am pus in apa fiarta pentru doar 2 minute.I-am scos din apa fiarta si i-am adaugat peste carne si legume. Am mai amestecat 1 minute toate ingredientele cu cel 2 lingurite de sos de soia si am servit cald.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii