Se cerne faina si se pune intr-un castron,se sparg ouale peste faina,se aduna cu mana faina spre mijloc si se amesteca ,dupa care se pune apa si sarea.Se framanta pana ce aluatul se desprinde usor de pe mana.Se presara faina pe masa si luati cate o buacata siintindeti o foaie subtire.Dupa ce s-a intins foaia se presara cu faina si o rulati dupa care taiati cat de subtire sau gros doriti.Taitei se lasa la uscat si apoi se pun in pungi de hartie sau de panza.Eu fac o cantitate mai mica si ii pun atunci in supa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii