Taitei cu pui

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Taitei cu pui

Ingrediente

  • pentru 4 persoane
  • 500 g taitei
  • 4 pulpe superioare de pui
  • coriandru
  • rozmarin
  • piper
  • boia dulce
  • sare
  • ulei de masline
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • patrunjel

Mod de preparare

Se condimenteaza pulpele de pui cu sare, piper, boia dulce de ardei, rozmarin si coriandru, dupa gust si se lasa la marinat, la frigider circa 3 ore. Pulpele marinate se stropesc cu ulei si o ceasca cu apa si se dau la cuptor pentru circa 50 de minute. In paralel, se adauga taiteii, in apa clocotita in care s-a pus un praf de sare si o lingurita de ulei si se lasa circa 10 minute la fiert. Dupa ce sunt fierti, se scot si se clatesc in apa rece. Intr-o tigaie antiaderenta se calesc ceapa si usturoiul verde, peste care se adauga taiteii. Peste compozitia din tigaie se mai adauga boia dulce, sare si putin piper. Cand sunt gata se adauga peste taitei si pui, patrunjel tocat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise