Se bate oul intr-un castronas sau chiar intr-o farfurie adanca .Se presara sare si se adauga faina peste oul batut,amestecand cu furculita pana se incorporeaza bine faina cu oul.Cand devine aluatul consistent incepem sa modelam cu mana.Formam o foaie subtire din acest aluat ,la care mai presaram faina cand este nevoie ,ca sa nu se lipeasca.Taiem taiteii in forma si amrimea dorita cu ajutorul ustensilelor pe care le avem la dispozitie.Se lasa la uscat la loc intunecat si lipsit de umiditate.Se adauga in ciorbe,supe ,bosrsuri etc.Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii