Se fierb taieteii in apa cu sare 3 minute,se scurg,se lasa la racit.
Pieptul de pui il prajim putin intr-o tigaie pana se rumeneste(se poate folosi chiar si carnea de pui-piept,pulpe fara os-din supa de pui).Se pune de-o parte.
Intr-o tigaie mai mare calim putin ceapa si usturoiul in 2 linguri de ulei pana devin translucide.Adaugam ardeiul si morcovul ,prajim 2-3 min ,adaugam carnea mai lasam 2-3 min,adaugam supa de pui,celeri,sosul de soia si germenii si lasam la innabusit cca.7-8 min.Saram,piperam dupa gust si adaugam taieteii de orez.
Se serveste cu sos de soia si sos picant(hot chili sos).
O mancare usoara si sanatoasa.Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii