Se taie cepele spalturi (felii mai groase), ciupercile in doua (in functie de marime) si pieptul de curcan cubulete mai mari.
Se incinge uleiul si se dunstuieste mai intai ceapa, dupa care se adauga carnea, se prajeste circa 5 minute si pe urma ciupercile, care se prajesc si ele inca 2 minute. Se sareaza, se pipereaza, se sting cu zeama de legume, se incorporeaza smantana si se lasa sa fiarba incet, la foc mic, aproximativ 15 minute. Cam cu 5 minute inainte de terminarea timpului de fiert, se introduc in mancare si rosiile.
Se fierb taieteii „al dente” in multa apa cu sare, se rastoarna intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga. Se culeg frunzulitele de cimbru si se presara peste taieteii cu sos de ciuperci din farfurii.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii