Prajim feliile de sunca intr-un strop de ulei.
Prajim feliile de sunca intr-un strop de ulei, apoi le scoatem pe hartie absorbanta si le lasam sa se raceasca, devin mai crocante atunci. Le rupem cand sunt reci.
Luam frunzele mai verzi de la varza creata si le oparim in apa cu sare, pina se inmoaie putin.
Le scoatem apoi si le punem in apa cu gheata care le va opri fierberea si nu le lasa sa se inmoaie.
Pastele se fierb in apa cu sare, 8-9 minute, asa cum scrie pe pachet.
Pregatim sosul intr-o tigaie in care s-a prajit sunca; punem untul, curry, amidonul si amestecam, apoi adaugam iaurtul amestecat cu laptele.
Invartim pina se ingroasa putin, apoi asezonam cu piperul alb.
In acest sos, adaugam tagliatellele si amestecam pina pastele absorb sosul.
Varza creata o taiem fasii, o adaugam la tagliatelle si deasupra, presaram sunca sfaramata si cubulete mici de ardei gras.
Amestecam toate componentele si le putem servi.
Multumesc Sara.
Pofta mare sa aveti la bunatatea asta !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii