Se taie rondele ceapa verde(sau uscata), se pun in tigaie cu 2 linguri ulei, se caleste putin iar apoi se pune sunca taiata fasii. Se rumeneste putin iar apoi adaugam ciupercile(scurse bine de ulei) dupa aceea punem si smantana. Se tine pe foc circa 10 minute iar daca scade se poate adauga putina apa. Dupa ce adaugam smantana punem pastele la foc, deoarece fierb repede.
Se stinge focul iar peste sos se pun tagliatellele fierte in apa sarata pot fi fierte al dente sau mai moi. Se amesteca bine direct in tigaie,se sareaza daca este nevoie iar apoi se pot servi. Daca dorim punem deasupra, in farfurie, putin parmezan ras.
Nota : Eu am adaugat si o mana de patrunjel, pentru cine nu doreste poate merge cu reteta fara...mie imi place
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii