Intr-o tigaie calim intr-o lingura de ulei usturoiul si ceapa ,dar fara sa se coloreze,adaugam somonul taiat feliute subtiri,calim impreuna,adaugam eventual un strop de apa pt a nu le arde,iar la sfarsit adaugam smantana si patrunjelul;
Fierbem pastele in apa fiarta cu sare,le scurgem,tinem deoparte putina apa in care au fiert pastele,adaugam sosul,amestecam bine,potrivim de sare si piper, si servim!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii