TAGLIATELLE CU PASTRAV

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bucata de pastrav file
  • 100g tagliatelle
  • o lingura ulei de masline
  • suc de lamaie
  • busuioc
  • 1 lingura iaurt
  • 2 catei de usturoi zdrobit

Mod de preparare

Bucata de pastrav se aseaza pe o folie de aluminiu se unge cu uleiul de masline,se adauga putin suc de lamaie,busuiocul,se strange folia bine si se da la cuptor 30-35 minute la foc mijlociu.Pastele se fierb iar cand sunt gata se limpezesc sub jet de apa rece.Pestele se rupe in bucatele,verificand astfel sa nu fie oase,si se amesteca sosul in care a fiert cu iaurtul si cu usturouil.Se toarna totul peste paste si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise