Se incing 150 g de unt si ulei de masline intr-un vas mare, la temperatura mica . Se caleste bine ceapa, 15-20 min amestecand ocazional. Restul de unt se amesteca cu mustarul , otetul de mere si cu patrunjelul . In tigaia cu ceapa se adauga usturoiul si vinul , se lasa sa clocoteasca si se fierb 1-2 min. Se adauga putina apa si se mai fierbe 5-6 min , pana scade sosul, apoi se asezoneaza. Se amesteca cu paste fainoase , apoi si cu amestecul de unt si mustar.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii