Pastele se fierb in apa cu sare si putin ulei de masline, pana ce devin \" al dente \".
Separat se face sosul Alfredo astfel : sunca presata taiata julienne se soteaza intr-o tigaie cu putin unt, usturoi, oregano si sare.Se adauga smantana lichida. Se lasa sa fiarba pana ce sosul devine omogen.
Pastele se pun intr-o farfurie adanca, deasupra se pune sosul, iar de jur-imprejur se presara parmezan. Se poate decora cu firicele de verdeata si cu fasii de ardei gras rosu.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii