Taiati pieptul cubulete si amestecati-l cu sare, piper si sosul de soia si lasati-l la rece 30 - 40 min apoi puneti-l la prajit in ulei, iar dupa rumenire adaugati ciupercile curatate si taiate, si lasati pana scade zeama si adaugati sosul iute.
Pe fiecare foaie de taco puneti cascaval ras, cateva fasii de castravete si 1-2 linguri de umplutura, si rulati, asezati intr-o tava iar apoi introduceti tava in cuptorul incins in prealabil la 200 grade si lasati 10 - 15 minute si serviti imediat. Se poate servi cu o portie suplimentara de sos iute si bineinteles cu o bere rece langa. Ciupercile se pot ilocui si cu boabe de fasole fierte inainte in apa cu sare.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii