Sushi vegan cu nucă de cocos, mango şi tofu

Timp pregatire
50 minute
Sushi vegan cu nucă de cocos, mango şi tofu

Ingrediente

  • o cană cu orez, dintr-ăla special pentru sushi;
  • o lingură cu miere;
  • oţet din orez;
  • o cană cu apă;
  • fâşii de mango, avocado, tofu;
  • nucă de cocos

Mod de preparare

Orezul se spală (nu singur, din păcate), până se-nălbeşte apa şi apoi până rămâne curată...ca lacrima. Se adaugă în Philips Multicooker apa, orezul şi mierea. Se selectează programul "rice/pasta", temperatura de 180 de grade Celsius şi timpul de 20 de minute.

Pe o jumătate de algă se pune orez, apoi se aşază fâşiile de avocado, mango şi tofu, care trebuie să fie la acelaşi nivel, şi calitativ, şi de înălţime, după care...cum să vă zic? Se rulează. S-avem pardon!

Se învelesc, să le fie cald şi bine, cu prelate de avocado şi se ninge peste ele cu nucă de cocos râşniţată. Proaspăt ninsă adică.

Se împarte frăţeşte sau după caz şi se întinge în sos de soia.

Reteta pregatita de Larisa, @fructariesilegumarie.blogspot.ro cu aparatul Philips Multicooker.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise