In apa care fierbe se adauga sare si otet de orez, cand apa fierbe se adauga orezul, care se adauga la fiert in punga. Se lasa sa fiarba aproximativ 15-20 de minute, orezul trebuie sa fie mai lipicios, pentru a se putea modela.
Se curata morcovul si se taie fasii, se taie castravetele in 4 pe lungime, se curata de coaja avocado si se taie felii, pestele se desface in fasii si se poate trece la pregatirea preparatului. Se ia covorasul de bambus pe care se va aseza alga, pe alga aranjam orezul si celelalte ingrediente pentru iuteala punem si wasabi. Se trece la rularea bine a preparatului. Pentru al doilea sushi vom preoceda la fel numai ca dupa ce am asezat orezul care sta strans lipit de alga vom intoarce alga si dedesubt vom avea orezul iar pe alga direct vom pune celelalte indrediente dupa care la fel rulam bine.
Se va lua un cutit pentru a putea taia sushi, vom uda cutitul si vom trece la taierea preparatului. Se serveste cu sos de soia sau sos de stridii.
Pofta Buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii