In apa care fierbe se adauga sare si otet de orez, cand apa fierbe se adauga orezul, care se adauga la fiert in punga. Se lasa sa fiarba aproximativ 15-20 de minute, orezul trebuie sa fie mai lipicios, pentru a se putea modela.
Se curata morcovul si se taie fasii, se taie castravetele in 4 pe lungime, se curata de coaja avocado si se taie felii, pestele se desface in fasii si se poate trece la pregatirea preparatului. Se ia covorasul de bambus pe care se va aseza alga, pe alga aranjam orezul si celelalte ingrediente pentru iuteala punem si wasabi. Se trece la rularea bine a preparatului. Pentru al doilea sushi vom preoceda la fel numai ca dupa ce am asezat orezul care sta strans lipit de alga vom intoarce alga si dedesubt vom avea orezul iar pe alga direct vom pune celelalte indrediente dupa care la fel rulam bine.
Se va lua un cutit pentru a putea taia sushi, vom uda cutitul si vom trece la taierea preparatului. Se serveste cu sos de soia sau sos de stridii.
Pofta Buna
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii