Orezul se fierbe in apa si sare 15min dupa care se stinge focul. Se amesteca otetul cu zaharul si se toarna peste orez si se amesteca apoi; se acopera cu un servet si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit, pregatiti castravetele: il taiati bastonase, crabul, fileurile, apoi puneti intr-un bol apa si va umeziti palmele, luati orez, faceti mici bile, pe unele le presati usor cu 2 degete, dati cu wasabi pe deasupra apoi puneti o bucata de file deasupra. Pentru a putea rula si a face rulourile de sushi eu am folosit o folie de aluminiu, am presarat susan prajit apoi am facut un bulgar mai mare de orez si l-am intins peste susan, l-am presat bine, am asezat castravete, crab, fasi taiate din fileul de peste, am pus wasabi, nu mult deoarece este foarte iute, suc de lamaie, apoi cu grija l-am rulat si tot odata l-am presat bine; apoi usor il desfaci, uzi cutitul si tai ruloul in 3-4 bucati. Se poate servi cu sos de soia, pasta de wasabi, ghimbir murat. Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii