Se spala bine orezul si se pune la fiert in aparatul pentru orez ( se poate folosi si traditionala oala pentru fiert, dar ca sa iasa nelipicios, dupa fierfere trebuie pus in strecuratoare si spalat cu apa rece)...se pune orezul intr-un castronel si se apmesteca cu otetul. Pe intreaga foaie de alga si intine orezul, in strat cam de 1 cm si de-a lungul orezului, pe mijloc de aseaza pestele taiat fasii subtiri. Apoi se ruleaza frumos pentru a lua forma unui salam de biscuiti. Se manaca cu wassabi si cu sos de soia.
La fel de usor puteti folosi si castravetele sau puteti face niste "chiftelute" de orez peste care sa asezati pestele sau castravetele si sa le serviti cu wassabi si sos de soia.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii