Se curata ceapa, usturoiul si ardeiul, se calesc in putin ulei, se adauga carnea cubulete potrivite, se pune sarea, piperul si condimentele.
Se tine la foc aprox 20 min.
Cand este aproape gata se adauga maslinele si paharul de vin rosu.
Chiflele se taie pe din doua pe orizontala, scobesc de miez, se pune cu o lingura compozitia de carne, se adauga capacul chiflei si se pune putin cascaval ras.
Se serveste cu muraturi sau un sos alb
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii