Ingrediente
6 foi de gelatina incolora, , 4 dl frisca lichida, , 100 gr zahar, , 200 gr inghetata de frisca, , 200 gr inghetata de mango, , 200 gr inghetata de capsuni, , 4 profiteroluri, , ciocolata razuita
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
2 voturi
Mod de preparare
2.Pune preparatul cu inghetata de frica intr-un tub de decorat cu varful rotun si umple profiterolul . punele unul in spatele celuilalt pe o tava lunguiata si rezerva-le.
3.Pune ficare inghetata de culoare intr-un tub de decorat sau intr-o punga la care ii tai un colt.Cu preparatul alb acopera profiterolul tragand linii in lung.Continua sa acoperi partea alba cu 1 linie roza si una galbena pana acoperi toata partea alba. Bag-o in frigider pana se solidifica. Servaste farfuria decorata cu ciocolata razuita.
anamaria zaharia (Chef de cuisine) , 20 august 2010
nu pierde gelatina din proprietati. te asigur ca aceasta surpriza iese delicioasa
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 august 2010
O surpriza delicioasa.
mia (Chef de cuisine) , 19 august 2010
Arata super,dar daca pui gelatina la tenperatura inalta nu pierde din propietati??????