Ingrediente
5-6 morcovi, 3 cartofi, 3 cuburi knorr, 1 lingurita vegeta, 1 ceapa, fidea, patrunjel, putin ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
19 voturi
Mod de preparare
Punem apa intr-o oala in care adaugam morcovii, ceapa, 2 cuburi knorr si putin ulei si o punem pe foc cat fierb morcovii curatam cartofii.
Cand morcovii sunt aproape fierti adaugam cartofii pe care i-am spalat si taiat in doua.
Dupa ce s-au fiert cartofii, ii scoatem pe o farfurie si adaugam fideaua si lasam sa fiarba. La sfarsit adaugam ultimul cub de knorr si vegeta si lasam sa mai fiarba 5 minute, punem inapoi cartofiorii si stingem focul.
Luam oala de pe aragaz si adaugam patrunjelul.
Pofta buna!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010
Buna!