Zarzavatul curat, spalat, se taie cubulete, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna la fiert in apa cu sare(cam 2 litri). Dupa 30 min. se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate felii si calite in 50 g unt. Din restul de unt, faina si smantana se prepara un sos, care se subtiaza cu apa rece si se amesteca cu restul de supa. Se lasa sa mai fiarba cateva minute, se potriveste gustul de sare, iar la servit se presara verdeata tocata.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii