Toaca ceapa marunt.
Toacă ceapa mărunt. Spală ciupercile și taie-le mărunt. Într-o cratiță non-aderentă, încălzește o lingură plină cu unt în care vei sota ușor ceapa. Adaugă ciupercile și sotează-le până când se înmoaie (aproximativ 5 minute), amestecând din când în când. Adaugă supă de pui sau apă și fierbe supa. Între timp, dă prin blender cartofii cruzi tăiați mărunt împreună cu 2 căței de usturoi și puțină apă. Toarnă amestecul în supă. Lasă supa să fiarbă timp de aproximativ 10-15 minute, apoi blenduiește-o cu un blender de mână, după care o asezonezi cu sare și piper. Dacă dorești, adaugă și iaurtul grecesc înainte de a servi supa, îți recomand să adaugi și puțin ton (din care ai scurs zeama). În acest mod, supa îți va furniza și mai multe proteine și îți va ține bine de foame.
(https://www.magicianafit.ro/retete/retete-de-supe)
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii