Ceapa se curata si se taie marunt.Morcovul se trce prin razatoare la fel si cartofii.
Intr-o oala se incinge 1 ls unt/untura....si se pune ceapa la prajit.
Eventual daca se doreste-eu am pus-1lc zahar.
Cind ceapa a prins putina culoare se adaoga morcovul,se amesteca bine si se lasa sa se inmoaie putin, dupa care se adaoga cartofii razaliti.Se amesteca totul bine si se stinge cu supa.Se lasa sa fiarba, amestecind din cind in cind,ca 10 min. pina ce cartofii s-au fiert.
Daca mai este necesar se mai adaoga ceva apa.
Depinde de marimea si sortimentul cartofilor.
Cind cartofii sint fierti se condimenteaza cu chimen,eventual ceva sare+ piper si daca se doreste se adaoga smintina in oala, sau separat in farfurie.
Totul se presara cu frunze marunt tocate,de patrunjel verde.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii