Supa regala de usturoi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Supa regala de usturoi

Ingrediente

  • 6 catei de usturoi
  • 6 cartofi
  • 1 lingura amestec de legume
  • 1 lingura de unt sau margarina
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura chimen
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • bake rolls cu usturoi

Mod de preparare

Se curata si se zdrobeste usturoiul,apoi se topeste untul si se caleste usturoiul in el; se adauga faina si se amesteca. Adaugam 1,5 l de apa, apoi spalam cartofii si ii taiem in bucatele, ii punem in oala si ii lasam sa fiarba pana se inmoaie.Se ia supa de pe foc,se adauga amestecul de legume , chimen, sare si patrunjel si se paseaza cu blenderul. Se rup in bucatele bake rolls-urile si se adauga la fiecare portie de supa si serveste cu putin patrunjel verde, tocat, deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise