Se curata si se zdrobeste usturoiul,apoi se topeste untul si se caleste usturoiul in el; se adauga faina si se amesteca. Adaugam 1,5 l de apa, apoi spalam cartofii si ii taiem in bucatele, ii punem in oala si ii lasam sa fiarba pana se inmoaie.Se ia supa de pe foc,se adauga amestecul de legume , chimen, sare si patrunjel si se paseaza cu blenderul. Se rup in bucatele bake rolls-urile si se adauga la fiecare portie de supa si serveste cu putin patrunjel verde, tocat, deasupra.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii