Supa rece de castraveti

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 1 kg castraveti,
  • 1/2 l supa de vita rece,
  • degresata (sau Knorr+apa),
  • 1 lingura smantana acrisoara,
  • 1 lingurita marar verde tocat,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 varf de cutit chimen macinat,
  • sare,
  • piper proaspat macinat.

Mod de preparare

Se spala castravetii si se taie - din bucata de la mijloc - mai multe felii subtiri de tot, care se pun deoparte pentru garnisit... Restul castravetilor se taie mai intai in doua si pe urma cubulete. Usturoiul curatat se toaca marunt.

Se pun cubuletele de castravete in robotul de bucatarie, se toarna peste ele supa de carne (rece), se adauga smantana, usturoiul, chimenul si mararul, se gusta de sare si piper si se mixeaza.

Se imbraca marginile celor 4 farfurii cu felii subtiri de castravete si feliile care raman se taie fasii subtiri si se pun la mijlocul farfuriilor. Se toarna peste ele supa, se garniseste cu putin marar tocat si se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise