Se pune intr-un vas pe foc supa,usturoiul curatat,boabele de piper,si se lasa la fiert 10min;se strecoara,supa se lasa deoparte iar usturoiul si piperul se pun intr-un bol,impreuna cu pulpa de la 4avocado,putina sare,zeama de la 1lamaie,smantana si se paseaza bine cu blenderul vertical.Piureul obtinut,se amesteca cu supa cate putin,pana se ajunge la consistenta dorita,se potriveste de gust iar daca e nevoie se mai poate adauga zeama de lamaie dupa gust.
Se serveste ornata cu felii de avocado ramas,boabe de piper si crutoane.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii