1. Se trec rosiile prin apa clocotita pentru a se indeparta mai usor pielita, se taie in doua, se scot semintele si se taie in cubulete.
2. Se prepara 15cl. supa din Vegeta.
3. Se curata usturoiul si se scoate sucul din lamaie.
4. Se curata avocado, se scot samburii si pulpa de avocado se pune in blender si se mixeaza cu sucul de lamaie.
5. Se adauga usturoiul, zaharul si frisca. Se sareaza, pipereaza si se mixeaza din nou. Se adauga supa si berea.
6. Se pune la rece pana in momentul servirii.
7. Se repartizeaza supa in boluri de sticla. In fiecare bol se pune 1/2 lingurita otet balsamic si se presara rosiile taiate cubulete.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii