SUPA RECE DE AVOCADO SI BERE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 1 lingurita zahar pudra,
  • 2 rosii coapte,
  • 2 lingurite otet balsamic,
  • 2 lingurite Vegeta,
  • 30cl. bere blonda,
  • 3 avocado,
  • sare,
  • piper,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 lamaie,
  • 10cl. frisca lichida(de gatit);

Mod de preparare

1. Se trec rosiile prin apa clocotita pentru a se indeparta mai usor pielita, se taie in doua, se scot semintele si se taie in cubulete.

2. Se prepara 15cl. supa din Vegeta.

3. Se curata usturoiul si se scoate sucul din lamaie.

4. Se curata avocado, se scot samburii si pulpa de avocado se pune in blender si se mixeaza cu sucul de lamaie.

5. Se adauga usturoiul, zaharul si frisca. Se sareaza, pipereaza si se mixeaza din nou. Se adauga supa si berea.

6. Se pune la rece pana in momentul servirii.

7. Se repartizeaza supa in boluri de sticla. In fiecare bol se pune 1/2 lingurita otet balsamic si se presara rosiile taiate cubulete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise