Mazarea se pune la fiert intro oala cu apa fierbinte. Adaugam morcovii si cartofii curatati, spalati taiati cubulete, apoi ceapa taiata marunt si calita in unt. Cand totul este fiert, adaugam jumatate din cantitatea de smantana amestecata cu faina si se mai dau cateva clocote(este optional amestecul de smantana cu faina). Cand se serveste se adauga patrunjel verde si smantana dupa gust.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii