Se fierbe peiptul de pui pana se spunuieste de tot . Intre timp se curata cartofii si morcovul de coaja si se taie fiecare in cuburi ( la morcov , cuburile sa fie mai mici), se taie si ceapa marunt , iar cateii de usturoi feliute. Dupa ce se scoate pieptul de pui de la fiert , se pun legumele taiate in aceiasi apa, in timp ce pieptul se desoseaza si se taie fasii de 1 cm grosime , apoi fasiile se taie in cubulete si se pun peste legume la fiert. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se lasa sa mai dea un clocot, dupa care se torma smantana si verdeturile taiate marunt. Se serveste calda sau rece.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii