Se curata ceapa, morcovul, gulia, patrunjelul, cartofii, conopida, ardeiul, rosia, mazarea. Rosia am oparit-o pentru a indeparta pielita, apoi am indepartat semintele.
Ceapa se taie cubulete, morcovul, patrunjelul si gulia se dau prin razatoarea mare. Conopida se desface in buchetele cat mai mici. Varza se da prin razatoarea de varza. Ardeiul si rosia se taie cubulete.
Se caleste ceapa intr-o lingura de ulei, apoi se adauga morcovul, patrunjeleul, gulia si ardeiul, lasandu-le sa se inmoie cateva minute.Se adauga apa. Cand incepe sa clocoteasa se adauga conopida si varza si dupa 20 minute se adauga cartofii, mazarea si rosia. Se lasa sa fiarba 30 minute, sa potriveste de sare si piper. Se adauga bulionul. Eu am pus trei liguri dar daca doriti puteti pune mai mult in fuctie da cate de acra va place supa. La final se pune o ramurica de leustean, se lasa sa dea un clocot si se opreste.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii