Se calesc (pana se inmoaie) legumele in putin ulei de masline. Apoi se adauga 2 l apa, cubuletele de baza supa de pui, sucul de rosii piperul si boiaua iute (in functie de cat de picanta doriti sa fie supa. Sarea se adauga abia la final, pentru ca baza de supa contine si sare. Se lasa la fiert. Intre timp, intr-o alta oala, puneti crevetii sa deea cateva clocote (nu foarte mult, pentru ca vor mai fierbe aproximativ 3 minute in supa). Dupa ce legumele sunt destul de fierte, adaugati crevetii si taiteii, lasati sa mai dea cateva clocote si gustati de sare si piper, adaugand in functie de preferinte. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii