Se fierb mai intai boabele spalate bine si scurse in trei ape. Se adauga apoi celelalte legume, spalate, curatate, taiate sau legume congelate pentru minestrone, decongelate in prealabil. Intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline, se calesc doua cepe, se adauga rosiile in bulion si busuioc uscat. Se lasa sa fiarba 10 minute dupa care se varsa in oala cu supa. Se adauga concentratul, eventual sare si piper dupa gust si taiteii. Supa trebuie sa aiba o consistenta mai groasa. Cand este fiarta se opreste focul si se adauga sosul pesto. Se serveste cu crema de usturoi, parmezan, busuioc verde tocat si ardei iute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii