Se incinge uleiul la foc potrivit intr-o cratita. Se adauga ceapa si usturoiul si se prajesc amestecind de 5 min sau pina ceapa devine auriu.
Se adauga morcovii, scortisoara, ghimbirul, turmenicul si paprika si se prajesc 1 min. Se adauga sucul sucul de morcovi, pasta de rosii, orezul, sarea , piper si 2 cani de apa; se pun la fiert. Cind fierb se face focul mic, se acopera si se mai fierb 20 min. sau pina cind morcovii si orezul sunt fragezi.
Se pune amestecul intr-un robot de bucatarie si se amesteca pina se face piure. Cind se serveste se presara supa cu frunzele de coriandru.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii