Taiteii se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj, se scurg si se impart in 4 castroane.
Supa se clocoteste apoi se adauga ciupercile si se lasa 4 - 5minute la fiert. Se adauga spanacul si ceapa verde si se fierbe la foc mic 2 minute. Se pipereaza si se adauga sosul de soia se lasa apoi 1 minut. Se ia de pe foc, se adauga uleiul si se serveste fierbinte peste taitei.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii