Supa gulas

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Supa gulas

Ingrediente

  • 500 g carne (vita,curcan, porc, miel)
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 telina
  • 4-5 cartofi
  • chimen Kotany
  • sare
  • piper negru Kotany
  • paprika
  • pasta Gulas iute
  • -pentru galuste:
  • 1-2 oua
  • 3 linguri cu varf faina
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Dezosam carnea( alegeti ce fel de carne preferati) si o taiem bucatele.

Curatam cartofii si ii taiem in felii potrivite.

Morcovii si patrunjelul curatati ii taiem rondele.

Ceapa curatata se taie julien.

Punem o lingura cu untura la topit intr-o oala in care vom face supa, cane e gata adaugam ceapa si o sotam.

Adaugam cuburile de carne si le amestecam cu ceapa pina isi schimba culoarea.

Punem sare, piper, paprika si pasta gulas, amestecam sa se omogenizeze apoi adaugam apa necesara.

Semintele de chimen le-am legat intr-un tifon si le-am pus in supa.

Lasam sa fiarba la foc mic pina cand carnea este aproape fiarta.

Adaugam morcovii si radacinoasele taiate si mai lasam sa fiarba 15 minute, apoi punem cartofii taiati si ii lasam si pe ei sa fiarba.

Intre timp de fac galustele din ouale batute bine ,faina , ulei si apa cit cuprinde ca sa iasa un aluat mai gros decit smantana.

Cand supa fierbe( clocoteste) se rup galustele cu o lingura si se lasa apoi sa fiarba pina se ridica la suprafata.

Cand toate sunt fierte, mai asezonam daca este cazul si presaram deasupra patrunjel verde tocat.

Pofta mare sa aveti la o supa foarte picanta.

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/04/supa-gulas.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise