Dezosam carnea( alegeti ce fel de carne preferati) si o taiem bucatele.
Curatam cartofii si ii taiem in felii potrivite.
Morcovii si patrunjelul curatati ii taiem rondele.
Ceapa curatata se taie julien.
Punem o lingura cu untura la topit intr-o oala in care vom face supa, cane e gata adaugam ceapa si o sotam.
Adaugam cuburile de carne si le amestecam cu ceapa pina isi schimba culoarea.
Punem sare, piper, paprika si pasta gulas, amestecam sa se omogenizeze apoi adaugam apa necesara.
Semintele de chimen le-am legat intr-un tifon si le-am pus in supa.
Lasam sa fiarba la foc mic pina cand carnea este aproape fiarta.
Adaugam morcovii si radacinoasele taiate si mai lasam sa fiarba 15 minute, apoi punem cartofii taiati si ii lasam si pe ei sa fiarba.
Intre timp de fac galustele din ouale batute bine ,faina , ulei si apa cit cuprinde ca sa iasa un aluat mai gros decit smantana.
Cand supa fierbe( clocoteste) se rup galustele cu o lingura si se lasa apoi sa fiarba pina se ridica la suprafata.
Cand toate sunt fierte, mai asezonam daca este cazul si presaram deasupra patrunjel verde tocat.
Pofta mare sa aveti la o supa foarte picanta.
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/04/supa-gulas.html
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii