Zarzavatul se spala si se taie foarte fin, ca taiteii. Se pun toate intr-un vas si se amesteca cu zahar si foarte putina sare.
Intr-o cratita se inabua zarzavatul cu putin unt. Se amesteca putin ca sa nu se lipeasca. Se adauga apa cat sa se acopere ingredientele.
Varza se taie fin si se pune si ea la fiert in alt vas.
Dupa ce zarzavatul este bin fiert se adauga varza strecurata, mazarea verde si frunze de salata taiate.
Se mai adauga putin apa, se lasa sa dea in fiert si se adauga smantana si verdeata tocata fin.
Aceasta supa este excelenta daca este servita cu crutoane de paine prajita.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii