Ceapa se curata,se taie rondele,marund,cum doriti sa o eveti in supa.
Uleiul se incinge si ceapa se prajeste usor,pina prinde culoare.
(eu aici pun si 1lingurita zahar si las sa se caramelizeze,impreuna cu ceapa.)
Se stinge cu otet sau zeama de lamiie(1-2 lingurite),apa+maggi,sau supa,se adaoga sare+piper .
Se lasa sa fiarba domol ca, 1 ora.
Feliile de piine se pun pe o tava,deasupra se ung cu usturoiul presat si amestecat cu 1 lingura ulei,si se presara cu cascaval.parmezan(fiecare dupa gust)ras.
Totul se da la cuptorul bine incins.la maxim,pina ce brinza s-a topit si prinde culoare.
Cind se serveste,se pune in fiecare farfurie,1-2 felii de piine cu cascaval si citeva linguri de vin alb.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii