Morcovii , radacina de patrunjel , pastarnacul , telina, ceapa si ardeiul gras se inabusa in ulei cu 100 ml de supa. Se adauga supa de oase, piperul si sarea apoi se continua fierberea. Cand legumele sunt fierte pe jumatate se adauga cartofii. Inainte de sfarsitul fierberii se adauga varza, mazarea, rosiile, fideaua, pasta de tomate si se mai fierbe totul 15 min.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii