Mod de preparare.
Spalam si taiem copanele la forma dorita.Fierbem mai intai carnea si dupa ce am luat bine spuma,apoi punem in oala si zarzavatul taiat,in forma dorita.Intre timp,pregatim galustile,intr-un castron,cvom pune 5 oua le vom bate cu telul adaugand cate putin gris,iar la urma daca mai este nevoie,punem apa minerala,ca sa se inmoaie compozitia si sa iasa galustile mari si pufoase. Dupa ce vom constata ca atat carnea, cat si zarzavatul este fiert, vom adauga galustile deja preparate.Dupa ce le-am pus cu grija ca sa nu se sfarame,potrivim supa de sare,vegeta si ce condimente mai dorim.Aceasta supa se face imediat deoarce,carnea de pui fierbe foarte repede,iar zarzavatul daca este fraged fierbe si el rapid.Cam la 5-7 minute dupa ce am pus toate galustile,venim cu o ceasca de apa rece pe deasupra,ca sa se fragezeasca galustile.Mentionez ca in compozitia de gris eu pun si un varf de cutit de bicarbonat,ca sa iasa galustile mai pufoase,dar nu prea mult,deorece se vor sfarama imediat,cand vom reincalzi supa,pentru a o servi la masa.Pentru ca aceste galusti sa fie fierte ,nu trebuie sa stea mai mult de 10-15 minute in apa in care ele fierb.Pofta buna !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii