supa din cartofi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • supa de oase
  • ceapa
  • cartofi
  • ulei
  • faina
  • boia de ardei
  • pasta de tomate
  • chimen
  • morcovi
  • pastarnac
  • radacina de patrunjel
  • varza alba
  • smantana
  • piper
  • patrunjel verde
  • s are

Mod de preparare

Ceapa, morcovii, telina, varza, radacina de patrunjel si pastarnacul se inabusa in ulei cu 100 ml de supa de oase. Cand sunt fierti pe jumatate , se adauga legumele inabusite , boia de ardei, chimen, sare si piper , continuandu-se fierberea. Se adauga faina dizolvata in smantana impreuna cu galbenusurile amestecate cu pasta de tomate si se mai fierbe supa 10 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise