Ceapa, morcovii, telina, varza, radacina de patrunjel si pastarnacul se inabusa in ulei cu 100 ml de supa de oase. Cand sunt fierti pe jumatate , se adauga legumele inabusite , boia de ardei, chimen, sare si piper , continuandu-se fierberea. Se adauga faina dizolvata in smantana impreuna cu galbenusurile amestecate cu pasta de tomate si se mai fierbe supa 10 min.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii