Carnea de oaie se fierbe in apa putin sarata, cca. 25 de minute, se spumeaza dupa nevoie.
Carnea de oaie se fierbe în apă puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie.
Între timp legumele se curăță, apoi se toacă mărunt. Legumele tocate se călesc cu puțin ulei și zeamă de carne fiartă, cca 5 minute, apoi se adaugă carnea fiartă și supa strecurată, lăsându-se la fiert cca. 30 de minute la foc mic, neacoperit. Noutatea acestei ciorbe, ar fi înlocuirea orezul cu paste risoni de la Barilla.
Spre finalul fierberii se adaugă pastele risoni și se mai lasă la fiert, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit. Ciorba se servește ca atare, sau acrită cu oțet/smântănă, acompaniată de ardei iute, asezonată cu verdeață.
Spor și poftă bună!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii