Se spala cartofii, se curata de coaja si se taie cubulete, iar prazul, curatat si spalat, se taie rondele. Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in uleiul incins. Se adauga cartofii si prazul, se dunstuiesc si ele, se sting cu zeama de legume si se lasa circa 15 minute sa fiarba incet, la foc mic.
Se curata rosiile de pielita, se taie in doua si pe urma spalturi si se incorporeaza in supa impreuna cu fasolea alba fiarta si scursa si cu rozmarinul. Se mai gusta o data de sare si piper si se serveste fierbinte.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii