Supa de zarzavat

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 200 g cartofi,
  • 1 tulpina de praz,
  • 1 ceapa,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • 3/4 l zeama concentrata de legume,
  • 250 g rosii,
  • 250 g fasole alba boabe (taiata),
  • 1 lingura rozmarin,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Se spala cartofii, se curata de coaja si se taie cubulete, iar prazul, curatat si spalat, se taie rondele. Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in uleiul incins. Se adauga cartofii si prazul, se dunstuiesc si ele, se sting cu zeama de legume si se lasa circa 15 minute sa fiarba incet, la foc mic.

Se curata rosiile de pielita, se taie in doua si pe urma spalturi si se incorporeaza in supa impreuna cu fasolea alba fiarta si scursa si cu rozmarinul. Se mai gusta o data de sare si piper si se serveste fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise