Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece cu sare. Se toaca ceapa, morcovii si telina se taie felii mici si se pun in oala dupa ce a fiert carnea pe jumatate si s-a luat spuma. Cand sunt toate fierte se bat ouale cu putina sare si se toarna in oala mestecand repede cu furculita ca sa nu se inchege oul. Se da oala deoparte si se pune patrunjel tocat.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii