Punem la fiert intr-o oala incapatoare 4 litri de apa, sare,piper si carnea de vita .Lasam la fiert si apoi spumam bine. Cand carnea e fiarta pe jumatate adaugam ceapa, zarzavaturile taiate mai mari, si frunzele de patrunjel.
Lasam la fiert pana toate sunt fierte, o dam la o parte, scoatem osul si carnea (o taiem bucati mai mici, apoi o adaugam in supa). Separat fierbem fideaua 1-2 minute, apoi o strecuram si o trecem sub un jet de apa rece si o adaugam in supa.
Daca e nevoie mai adaugam sare si piper. Servim fierbinte cu arpagic maruntit.
Pofta buna!
Reteta pregatita de Alina @www.luckycake.ro cu paste oferite de Hutton.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii