Visinele se spala si se curata de codite, se csot simburii si se pun in oala de supa cu putin unt topit. Adaugam apa necesara si putina sare. Lasam sa fiarba visinele.
Intr-e timp praful de budinca il amestecam cu galbenusul si doua linguri de smintina. Cand sunt fierte visinele stingem focul si un polonic de supa fierbinte il amestecam cu praful de budinca si desertam amestecul peste supa. Cine doreste mai poate adauga zahar sau smintina.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii