Visinele se spala si se curata de codite, se csot simburii si se pun in oala de supa cu putin unt topit. Adaugam apa necesara si putina sare. Lasam sa fiarba visinele.
Intr-e timp praful de budinca il amestecam cu galbenusul si doua linguri de smintina. Cand sunt fierte visinele stingem focul si un polonic de supa fierbinte il amestecam cu praful de budinca si desertam amestecul peste supa. Cine doreste mai poate adauga zahar sau smintina.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii