se spala visinile, se oparasc si se paseaza printr-o sita.Se amesteca apoi sucul de visine obtinut cu un litru de apa, sare, zaharul, si apoi se pune supa pe foc sa dea in cateva clocite.Separat intr-un castron se bat galbenusurile cu smantana, se adauga cate putina zeama clocotita, amestecand foarte bine.Se ia supa de pe foc, se pune smantana cu galbenusurile, amestecand continuu.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii